Форум - Личен лекар

Начало » Болести » Брадавици

Брадавици

От около 3 месеца ми растеше брадавица на носа. Точно в задната част на преградата между двете ноздри. Не се забелязваше особено много и не болеше а основният проблем беше че ръцете ми постоянно бяха там в опит да я изчоплят.

Порових из интернет и открих доста рецепти за самолечение: бананова кора, чесън, изолирбанд??? и какво ли още не но всички изискваха целоднево носене на лепенка с илача, което в моя случай не е особено удобно.

Вчера отидох на дерматолог. Изгориха я с ток и сега чакам да зарастне раничката. Цялата процедура трая около 5 минути като по-голямата част бяха приготоленията на докторката. Самото горене отне около минута.

Накара ме премахна всички метални предмети в контакт с кожата и да седна на една черна подложка и с един електрод, приличащ на зъболекарска бормашина леко прогори брдавицата. Усещането не е особно приятно но е по-скоро като леко ужилване отколкото сериозна болка.

Докторката каза че ще има раничка на мястото за няколко дена, която ще се отлющи след това. Питах дали трябва да я мажа с нещо, но ми каза че няма нужда от това и мога да я мия без проблеми.

Ами това е. Надявам се да съм помогнал на някой с подобен проблем.

15-11-2014 10:05 #4125
[] [редакция]

Отговор

*

За да вмъкнете изображение, напишете URL с i отпред ihttp://

Leave thiz field empty
Top Site Counter

Powered by scif